Leukste puzzels voor volwassenen en kids 2.0

Legpuzzels 1000 stukjes in zak

Een 1/2 jaar na mijn eerste 2 puzzels een nieuwe 2.0 versie? Waarom?!

Made in EU ipv Made in China

Ja, het zat mij toch niiet zo lekker dat mijn eerste 2 puzzels uit China kwamen. Maar als klein merk, heb je vaak niet de luxe om in Europa te produceren ivm de hoge minimale aantallen. Echter als gevolg van het succes van de eerste 2 puzzels. Plus de gok dat ik in 1x ook 3 nieuwe ontwerpen liet produceren. Heb ik een zeer goede partij gevonden in Duitsland om de puzzels te produceren.

Kwaliteit

De kwaliteit is nog beter geworden. Door de productie te verplaatsen van China naar Duitsland.

Verpakking

Dat de nieuwe puzzels ook in een zak zouden blijven was voor mij direct duidelijk. Maar hoe kon het beter? Jazeker, door o.a recycelbare PE 25μ / PE EVOH PE 75μ te gebruiken. Oftewel nog meer rekening houden met ons milieu door dit eco-vriendelijke materiaal.

Milieu

Niet alleen is de verpakking milieu vriendelijk. Maar ook veel efficiënter. Zowel voor winkelier als de consument. De verpakkingen zijn goed te onderscheiden van elkaar met een nieuw kleurrijk doch herkenbaar ontwerp. Voorzien van een eurogat. En op de achterkant is nu de hele puzzel afgebeeld. Waardoor er geen extra flyers bijgevoegd hoef te worden. Dus ook weer goed voor het milieu.

Hou Studio Inktvis in de gaten hier of op Instagram en blijf op de hoogte

Heb je een vraag hierover of wil je gewoon in contact komen? Je kunt altijd een mail sturen.