Bijzondere en aparte legpuzzels in een zak

leuke 1000 stukjes puzzels voor volwassenen

Puzzelaars kennen allemaal de legpuzzels van Jan van Haasteren , Jumbo en Ravensburger. Maar ik wilde het anders doen. Maar hoe dan? 

Geen typische afbeelding

Nee, geen landschap of een leeuw op een rots. Maar mijn kleurrijke Studio Inktvis karakters als onderwerp. Dus een eenhoorn, baby yoda of sushi zul je o.a vinden als je de legpuzzel van 1000 stukjes probeert te maken. Om alle crazy plant ladies tegemoet te komen. Hier val ikzelf ook onder natuurlijk. Heb ik direct een tweede puzzel ontworpen met de populaire planten Pink Princess, Monstera en Pilea.

Geen doos

Wat?! Nee, geen doos. Waarom? Omdat een zak minder plek inneemt. Leuker uitziet om te geven als cadeau en qua productie milieu vriendelijke is.

Hoe snel ?

Naast de flyer met afbeelding, zodat je weet hoe de legpuzzel eruit komt te zien. Heb ik de achterkant van de flyer voorzien van een lijst, waar je jouw beste tijd kunt invullen. Het wereldrecord puzzelen (voor het snelst maken van een puzzel van 1000 stukjes) staat voor 2 personen op 1 uur, 1 minuut en 29 seconden, omgerekend naar één persoon is dat 31 minuten als recordtijd voor de hele wereld. Volgens Guinness Book of World Records heeft Dave Evans, uit Weymouth, Dorset, een houten puzzel van 1000 stukjes in twee uur, 26 minuten en 45 seconden in elkaar gezet. Veel succes om deze tijden te verbeteren.

Idee …

Omdat ik het wel heel erg leuk vind om puzzels te ontwerpen. Is mijn nieuwe idee om gelimiteerde oplages van 100 te maken. Op is dan ook echt op. Hou Studio Inktvis in de gaten hier of op Instagram en blijf op de hoogte

Heb je een vraag hierover of wil je gewoon in contact komen? Je kunt altijd een mail sturen naar info@studioinktvis.com