Omdat we ook dit jaar ook iets leuks willen doen voor de bezoekers van de KRSTMRKTobeeg 2016. Organiseren we weer een wedstrijd met deze keer 5 winnaars. Drie in de leeftijdcategorie 0-12 jaar en twee winnaars in de categorie 13-99 jaar. De winnaars ontvangen een mooi en gevarieerd pakket met producten van onze standhouders!

Wat moet je doen om kans te maken?

Knutsel een ornament voor in de kerstboom!

  • Inleveren op 26 november op de KRSTMRKT bij de stand van Studio Inktvis
  • Vergeet niet je naam, leeftijd en adres met telefoonnummer erbij te zetten

Winnaars maken wij in de week na de KRSTMRKT bekend via onze Facebookpagina.

Om jullie op weg te helpen hebben we hier enkele inspirerende voorbeelden verzameld. Klik op de afbeelding voor nog meer informatie.

Heel veel succes !!!

 

Yes, Studio Inktvis is genomineerd voor The Next Hippest Shop 2016 !!! Stemmen kan vanaf 30 oktober hier ! Stem ook en maak kans op een geweldige GOODIEBOX . Wat er allemaal inzit kun je hier lezen. Met jullie hulp kunnen wij winnen, maar om alvast de nominatie te vieren krijgt iedereen 10% korting op de gehele collectie. Gebruik code HIPPESHOP . De code werkt tot en met zondag 27 november!!! Stem op ons en al veel shop plezier gewenst!!!

p.s. Je mag maximaal 1x per persoon per dag stemmen. Dus ELKE dag 1x MAG !!!!

 

Na een succesvolle deelname in 2016 zal Studio Inktvis in maart 2017 ook weer aanwezig zijn op het leuke Feelgood & Shopevent in Veghel.  Het event staat voor fashion, lifestyle, feel good, stationary, wonen en styling, modeaccessoires en nog veel meer. Dus wil je LIVE bij ons shoppen, kom dan ook 25 en 26 maart naar Veghel!

Wil je meer weten over het event, kijk dan hier