Omdat we ook dit jaar ook iets leuks willen doen voor de bezoekers van de KRSTMRKTobeeg 2016. Organiseren we weer een wedstrijd met deze keer 5 winnaars. Drie in de leeftijdcategorie 0-12 jaar en twee winnaars in de categorie 13-99 jaar. De winnaars ontvangen een mooi en gevarieerd pakket met producten van onze standhouders!

Wat moet je doen om kans te maken?

Knutsel een ornament voor in de kerstboom!

  • Inleveren op 26 november op de KRSTMRKT bij de stand van Studio Inktvis
  • Vergeet niet je naam, leeftijd en adres met telefoonnummer erbij te zetten

Winnaars maken wij in de week na de KRSTMRKT bekend via onze Facebookpagina.

Om jullie op weg te helpen hebben we hier enkele inspirerende voorbeelden verzameld. Klik op de afbeelding voor nog meer informatie.

Heel veel succes !!!

 

Het is zover! De tweede editie van KRSTMRKT Obbicht zal plaats vinden zaterdag 26 november van 17:00 tot 22:00 uur. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes volg ons dan op FACEBOOK

Wil je meedoen als standhouder? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier. Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven tot en met vrijdag 21 oktober. Een standplaats bestaat uit een tafel van 1.20 x 0.80 meter en kost €20.

LET OP: d.m.v deze inschrijven ben je als standhouder NIET automatisch geselecteerd. In de week van 24 oktober zullen wij bekend maken wie er geselecteerd is.

Zijn er vragen en/of opmerkingen dan kun je mailen naar KRSTMRKTobbeeg@gmail.com

KRSTMRKT 2016KRSTMRKT 2016

 

In de week van 24 oktober krijg je te horen of je wel of niet geselecteerd bent voor de KRSTMRKT editie 2.

Met vriendelijke groet,
Luciene, Mariska en Mary-Ann

Doe ook mee en schrijf je in!

0 + 2 = ?

 

 

Misschien een beetje vroeg, zeker voor het gevoel. Want vandaag 14 september wordt het nog 30 graden in Limburg. Maar goed ze zijn er toch al ;-) Wie ?! De kerstkaarten voor 2016 !!! Batbunny kan niet wachten tot het kerst is, maar sommige kaarten weten het nog niet zo. Kijk maar naar de teksten. Hier word je toch gewoon blij van: kleuren, lieve figuurtjes (o.a beer, donut, cactus) en grappige teksten. Dan zit je bij de kerstcollectie van Studio Inktvis goed!

Kleuren is leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen! Daarom hebben wij van onze poster een kleurplaat gemaakt. Lever hem ingekleurd in tijdens de KRSTMRKT en maak kans op een MEGA-GOODIEBOX. In deze goodiebox zal van elke aanwezige standhouder iets leuks zitten. Wat houd je tegen iedereen kan kleuren! KLEUR en WIN. De kleurplaat is hier te downloaden.

KRSTMRKT obbeeg KLEURPLAAT-01 KRSTMRKT-obbeeg-POSTER

Ben je opzoek naar echt iets aparts voor kerstmis, dan zijn onze zeefdruk kerstkaarten wat je zoekt. Ze zijn gedrukt op dik karton en voorzien van een bijpassende kraft envelop.

Door de zeefdruktechniek hebben we gebruik kunnen maken van de prachtige kleur neon oranje, die werkelijk van de kaart afspat. Elke kaart wordt gedrukt in Nederland en is een klein kunstwerkje op zichzelf.

Ben je opzoek naar echt iets aparts dan is deze kaart wat je zoekt. En natuurlijk kun je deze kaart versturen, maar hij staat ook sfeervol in elke woonkamer tijdens de kerstperiode.

Let op: ivm het handwerk en de kerstperiode hebben wij maar een beperkte voorraad. OP=OP