OP ZOEK NAAR EEN BEETJE HUMOR IN JE PLANNING?

Met een beetje humor is plannen veel makkelijker. Wij vinden het leuk (en ook nodig!) om met behulp van humor en kleur elke dag er weer een feestje van te maken. Of je nu moet leren of werken met deze planners en to do lijstjes kom je er vast. Onze to do lijstjes, weekplanner, dagplanner en notitieblokken hebben allemaal grappige teksten en verwijzingen. Bijvoorbeeld drink genoeg, maar dan met glazen wijn of WTF. Dit betekend niet “what the fuck” maar WHAT THE FOOD. We kunnen nog uren doorgaan, maar kijk zelf en kies de planner uit die bij jou past! Alle planners hebben 50 blz. zodat je genoeg ruimte hebt voor al je notities, krabbels en tekeningen!

Ben je dus op zoek naar een leuk notitieblok, to do list, planner of briefpapier voor al je aantekeningen of verhalen? Studio Inktvis heeft een groot assortiment in verschillende formaten, kleuren en prints. Leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk om zelf te gebruiken! Wie wil er nu niet een beetje kleur op haar of zijn bureau!

Wil je nog meer vrolijkheid dan kun je ook nog bijbehorende pins, postkaarten of mokken uitkiezen.

Mocht je interesse hebben in grotere aantallen, maar die zijn toevallig niet op voorraad. Neem dan contact met ons op! Wij kunnen altijd op korte termijn leveren!

Leukste to do lijstjes , weekplanner , dagplanner en notitieblokken op een rij.

NIEUW: STATIONERY SETS

Combineer minimaal 3 blokken / to-do lijstjes en/of notitieblokken en ontvang korting op de hele set!

VOLG ONS OP INSTAGRAM