Vanaf maart 2017 kun je de kaarten van Studio Inktvis versturen met je eigen teksten via Kaartje2Go. Niet alleen je eigen teksten kun je toevoegen, maar ook kleuren aanpassen en/of foto’s toevoegen! Tevens zit er een gratis envelop bij.

Kijk snel, want we hebben heel veel ontwerpen toegevoegd. Welke kaartje ga je als eerste versturen? Meet een eenhoorn, of panda? Of toch die met een Ghost Hug?

Misschien een beetje vroeg, zeker voor het gevoel. Want vandaag 14 september wordt het nog 30 graden in Limburg. Maar goed ze zijn er toch al ;-) Wie ?! De kerstkaarten voor 2016 !!! Batbunny kan niet wachten tot het kerst is, maar sommige kaarten weten het nog niet zo. Kijk maar naar de teksten. Hier word je toch gewoon blij van: kleuren, lieve figuurtjes (o.a beer, donut, cactus) en grappige teksten. Dan zit je bij de kerstcollectie van Studio Inktvis goed!

Zeg het met bloemen …. of een kaartje met bloemetjes en de mooie vazen van Hella Duijs Voor het eerst gepresenteerd op het FEEL GOOD AND SHOP event te Veghel mijn nieuwe postkaarten samen met Hella Duijs. Elk kaartje is gebaseerd op een van de bekende vaasjes van Hella: Liesje, Feline, Sibilla en Joyce.

Alle kaarten zijn in de webshop te koop.

Webshop