Woodland Doll a.k.a Charmy Chan

authentiek Japans speelgoed

Woodland doll, zo schattig kan een popje zijn !!!

Woodland dolls ( oorspronkelijke naam Charmy Chan ) …. Ik had ze al jaren op mijn verlanglijstje staan. Al toen Lapin & Me ze nog verkocht onder de naam Woodland Doll. Helaas bestaat Lapin & Me niet meer, waardoor de schattige poppetjes bijna niet verkrijgbaar zin in Europa. Dus wat doe je dan? Dan importeer je ze toch zelf  ;-)
Normaal gesproken zeg ik altijd ” alles wat je ziet op de website is door mij ontworpen” Deze poppetjes natuurlijk niet. Deze authentieke Kawaii Woodland Doll a.k.a Charmy Chan werd voor het eerst geproduceerd in Japan in de jaren zestig. Sinds 2011 is het weer in productie genomen door de oorspronkelijke speelgoedfabriek Kodama Toys. Elke pop is met de hand beschilderd en gespoten in Japan. Een echt collectors retro interieur item.

  • Afmetingen: 22 cm hoog
  • Leeftijd : vanaf 6 jaar
  • Kop is draaibaar
  • Materiaal / component: PVC

-x-

Mary Ann

p.s.  Pas op voor nep made in China Charmy Chan-poppen. Ze hebben geen JAPAN- en Kodama Toy-symbool op de linkervoet.