Sponsor de zorgsector met gratis sokken!

Als je nu al denkt aan het jaar 2020 … dan denk je aan Corona. En aan al die geliefden die ziek werden of er niet meer zijn. Maar OOK aan al die helden van de zorgsector!

Inmiddels is het 27 april en lijkt het erop dat het langzaam beter gaat. Maar … denken we nu ook nog aan al het hardwerkende zorgpersoneel? Want zij konden niet thuisblijven, zij gingen en gaan gewoon door. Men zegt zelfs dat het nog 1 jaar of meer kan duren, voordat de gevolgen van Corona echt over zijn. Om toch het hardwerkende zorgpersoneel, al is het maar een klein deel, een blijk van waardering te kunnen geven. Ben ik als Studio Inktvis zijnde de SPONSORACTIE 1+1 gestart.

Wat houdt dit in ? Je koopt 1 van de sponsor sokken voor €14,95. Hiervoor krijg je natuurlijk je gekozen sokken en ik geef 1 paar aan een Zorgteam . Welk zorgteam hoor ik je denken? Nou om te beginnen het zorgteam: WEST 44 van het ZUYDERLAND MC te Sittard – Geleen. 

En natuurlijk lost dit de ernstige problemen in de zorg niet op. Maar blijk van waardering geven en het bijbehorende samenhorigheidsgevoel in zo’n team. Is toch het minste wat we kunnen doen!

Doe je ook mee?

41

sokken voor
Team WEST 44 Zuyderland MC

Doe mee! #SAMENSTERK voor de zorg ….

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.