5 OKT. DAG VAN DE LERAAR , MEESTER OF JUF

5 oktober is het de internationale dag van de leraar. Op deze de dag worden leerkrachten, leraren, meesters en juffen in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. En dat verdienen ze natuurlijk ook. We hebben leuke originele cadeaus die cadeau gegeven kunnen worden aan docenten op elke school.

We hebben eigen pins en tassen ontworpen met de originele quote I AM A TEACHER. WHAT IS YOUR SUPERPOWER? Want zeg nou zelf wat de gemiddelde leraar moet tegenwoordig een held zijn om alle taken op tijd af te krijgen!

De emaillen pin kan de leraar op de tas of op z’n jasje dragen. De tas is leuk om al het nakijkwerk in mee naar huis te nemen. Of natuurlijk om zo te gebruiken als markt-of sporttas.

Vanaf nu hebben we ook hele leuke mokken 

De mokken zijn allemaal verkrijgbaar in het formaat 12 x 11 x 9 cm. Magnetron en vaatwasbestendig. De inhoud van de mok is 323 ml. En het gebruikte materiaal is keramiek. De print is van hoogwaardige kwaliteit in full-colour.

Mocht je interesse hebben in grotere aanallen, maar die zijn toevallig niet op voorraad. Neem dan contact met ons op! Wij kunnen altijd op korte termijn leveren!

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.