Laatste schooldag cadeautjes zijn altijd moeilijk. Geef je alweer een stukje chocolade, douchegel of die mok? Dit jaar hebben we eigen pins en tassen ontworpen met de originele quote I AM A TEACHER. WHAT IS YOUR SUPERPOWER? Want zeg nou zelf wat de gemiddelde leraar moet tegenwoordig een held zijn om alle taken op tijd af te krijgen!

De emaillen pin kan de leraar op de tas of op z’n jasje dragen. De tas is leuk om al het nakijkwerk in mee naar huis te nemen. Of natuurlijk om zo te gebruiken als markt-of sporttas.

Mocht je interesse hebben in meerdere tassen, maar die zijn toevallig niet op voorraad. Neem dan contact met ons op!

 

Vanaf maart 2017 kun je de kaarten van Studio Inktvis versturen met je eigen teksten via Kaartje2Go. Niet alleen je eigen teksten kun je toevoegen, maar ook kleuren aanpassen en/of foto’s toevoegen! Tevens zit er een gratis envelop bij.

Kijk snel, want we hebben heel veel ontwerpen toegevoegd. Welke kaartje ga je als eerste versturen? Meet een eenhoorn, of panda? Of toch die met een Ghost Hug?

Omdat we ook dit jaar ook iets leuks willen doen voor de bezoekers van de KRSTMRKTobeeg 2016. Organiseren we weer een wedstrijd met deze keer 5 winnaars. Drie in de leeftijdcategorie 0-12 jaar en twee winnaars in de categorie 13-99 jaar. De winnaars ontvangen een mooi en gevarieerd pakket met producten van onze standhouders!

Wat moet je doen om kans te maken?

Knutsel een ornament voor in de kerstboom!

  • Inleveren op 26 november op de KRSTMRKT bij de stand van Studio Inktvis
  • Vergeet niet je naam, leeftijd en adres met telefoonnummer erbij te zetten

Winnaars maken wij in de week na de KRSTMRKT bekend via onze Facebookpagina.

Om jullie op weg te helpen hebben we hier enkele inspirerende voorbeelden verzameld. Klik op de afbeelding voor nog meer informatie.

Heel veel succes !!!

 

Het is zover! De tweede editie van KRSTMRKT Obbicht zal plaats vinden zaterdag 26 november van 17:00 tot 22:00 uur. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes volg ons dan op FACEBOOK

Wil je meedoen als standhouder? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier. Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven tot en met vrijdag 21 oktober. Een standplaats bestaat uit een tafel van 1.20 x 0.80 meter en kost €20.

LET OP: d.m.v deze inschrijven ben je als standhouder NIET automatisch geselecteerd. In de week van 24 oktober zullen wij bekend maken wie er geselecteerd is.

Zijn er vragen en/of opmerkingen dan kun je mailen naar KRSTMRKTobbeeg@gmail.com

KRSTMRKT 2016KRSTMRKT 2016

 

In de week van 24 oktober krijg je te horen of je wel of niet geselecteerd bent voor de KRSTMRKT editie 2.

Met vriendelijke groet,
Luciene, Mariska en Mary-Ann

Doe ook mee en schrijf je in!

2 + 5 = ?

 

 

Dit jaar hebben we samengewerkt met Leonora eigenaresse van het kinderkledingmerk MIM-PI. In hun winterkledingcollectie vind je ons konijntje met bril terug op verschillende plaatsen. O.a op kleurrijke vestjes, shirtjes, sjaals en zelf schoenen. Wij zijn trots op deze samenwerking, omdat beide merken staan voor kleur en vrolijkheid met soms een knipoog.

Wil je meer zien van MIM-PI ? Kijk dan hier

Zeg het met bloemen …. of een kaartje met bloemetjes en de mooie vazen van Hella Duijs Voor het eerst gepresenteerd op het FEEL GOOD AND SHOP event te Veghel mijn nieuwe postkaarten samen met Hella Duijs. Elk kaartje is gebaseerd op een van de bekende vaasjes van Hella: Liesje, Feline, Sibilla en Joyce.

Alle kaarten zijn in de webshop te koop.

 

Wisten jullie dan wij ook samenwerken met Hippe Geboortekaartje ? De site om je eigen geboortekaartje te ontwerpen of bestaande kaartjes aan te passen naar je eigen smaak. Een proefkaartje kost maar €1 en verzenden is GRATIS. Studio Inktvis heeft geboortekaartjes ontworpen met o.a panda’s, flamingo’s, wolkjes en leeuwtje in kleur of stoer zwart/wit. Wil je onze ontwerpen allemaal zien? Dan klik op de onderstaande link:

 

 

 

 

 

Meedoen aan de coiffure award hebben we dit jaar voor de eerste keer gedaan samen met LD Hairart . Wij verzorgde de fotografie. Het was geen makkelijk klus. Want hoe zorg je nu naast het perfecte kapsel en visagie, dat je opvalt tussen al die andere kandidaten? Dit laatste en o zo belangrijk onderdeel hebben wij gevonden in de leeftijd van ons model. De foto’s vertellen de rest.

[ssba]